VARAA AIKA

Konsultaatiot ja koulutukset ammattilaisille 

Konsultaatiot terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisille

 

Tarvitsetko apua hormonitestituloksen tulkintaan tai hormonaalisen tilanteen tasapainottamiseen? Haluatko varmistaa yhteisvaikutuksia tai kysyä lääkkeistä? Onko sinulla muita kysymyksiä potilaan/asiakkaan hormonaaliseen tilanteeseen liittyen? Tai yleisiä kysymyksiä kuukautiskierrosta, naishormoneista tai hormonitesteistä? 

Tarjoan konsultaatioita ja koulutuksia kuukautiskierrosta, naishormoneista ja hormonitesteistä ja niiden tulkinnasta (Dutch, HuMap) kaikille terveydenhuollon ja hyvinvoinnin ammattilaisille koulutuksesta riippumatta.

Konsultaatioiden hinnat:
57 EUR + alv / 30 min. 
95 EUR + alv / 60 min.

Koulutusten hinnat sovitaan erikseen.

Ota yhteyttä ja kerro, miten ja minkälaisella aikataululla voisin auttaa sinua.   

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteystietosi ja kerro, minkälaiseen tilanteeseen tarvitset konsultaatiota tai koulutusta ja millaisella aikataululla. 

Vaihtohetoisesti voit olla yhteydessä sähköpostitse: [email protected]

 

AJANVARAUS

Lähettämällä viestin hyväksyt Hormonian tietosuojaselosteen.

Kuka olen?

Olen koulutukseltani proviisori ja farmasian tohtori (Helsingin yliopisto) sekä kokonaisvaltaisen lisääntymisterveyden ammattilainen ja sertifioitu kiertotietoisuuskouluttaja (Justisse College International). Olen lisäksi opiskellut ravitsemustiedettä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja kouluttautunut kattavien hormonitestien tulkintaan. Koulutukseni ansiosta tunnen kuukautiskierron syvällisesti ja pidän yllä ammattitaitoani jatkuvasti, tutustuen myös uusimpaan tutkimukseen.

Rakastan kouluttamista ja ongelmien ratkomista. Väitöskirjatutkimuksessani ja syventävissä opinnoissani olen perehtynyt hormonitestien analyysimenetelmiin ja hormonien aineenvaihduntaan. 

Työkseni opetan tieteeseen perustuvaa symptotermaalista kiertotietoisuuteen perustuvaa menetelmää ja tarjoan hormonitestien ohella lisääntymisterveyden konsultaatioita, hedelmällisyysneuvontaa ja hormonitasapainon valmennuksia. Laillistettuna proviisorina voin myös antaa lääkeneuvontaa. Voit lukea lisää minusta täältä.