VARAA AIKA

Luonnollinen ehkäisy

Tieteellisesti todistettuja, kuukautiskierron vaihtuvien hormonitasojen mukaan muuttuvia kehon merkkejä havainnoiva (ns. symptotermaalinen) menetelmä voi olla raskauden ehkäisyssä oikein käytettynä yhtä luotettava kuin e-pilleri. Menetelmä on kuitenkin hyvin riippuvainen käyttäjästä ja vaatii sitoutumista päivittäiseen kohdunkaulan liman havainnointiin ja aamulämpötilan mittaamiseen sekä pidättäytymään suojaamattomasta yhdynnästä hedelmällisenä aikana.

Menetelmä on täysin luonnollinen ja siinä käytetään vain vessapaperia ja sopivaa lämpömittaria. Se antaa myös samalla paljon arvokasta tietoa kuukautisterveydestä ja koko kehon terveydentilasta ja opettaa kehonlukutaitoa. 

Olen AFAP:n (Association for Fertility Awareness Professionals) sertifioima kiertotietoisuuskouluttaja ja kokonaisvaltaisen lisääntymisterveyden ammattilainen. Opetan symptotermaalista Justisse-nimistä menetelmää ryhmäkursseilla ja yksilökursseilla. On myös mahdollista ostaa yksittäisiä tapaamisia, mutta kurssit tulevat edullisemmaksi, ellet tunne menetelmää jo entuudestaan. Kursseihin kuuluu myös paljon muuta hyödyllistä lisämateriaalia opetuksen ohella.

Voit lukea menetelmästä lisää täältä, ryhmäkursseista täältä ja yksilökursseista täältä tai varata alta ajan ilmaiseen 30 min. konsultaatioon, jossa selvitetään, sopiiko menetelmä sinulle ja vastataan mahdollisiin kysymyksiin.

Varaa ilmainen konsultaatio

Yhteydenottolomake

 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voin auttaa sinua. 

Vaihtohetoisesti voit olla yhteydessä sähköpostitse: [email protected]

Voit myös varata suoraan ajan ilmaiseen 30 minuutin konsultaatioon, jossa käydään läpi tilannettasi ja keskustellaan, miten voin parhaiten auttaa sinua.

AJANVARAUS

Lähettämällä viestin hyväksyt Hormonian tietosuojaselosteen.