VARAA AIKA

Luonnollisesti raskaaksi

Hedelmällisyys ei ole irrallinen asia, vaan osa naiskehoa ja sen toimintaa. Siksi hedelmällisyyteen on mahdollista vaikuttaa todella paljon aivan luontaisin keinoin kuten elintavoilla ja ravinnolla.

Rakenteellisia tekijöitä useammin naiskehon hedelmättömyyden taustalla on kyseessä hormonaalinen ongelma. Hormonitasapaino vaikuttaa paitsi hedelmöittymiseen, myös raskauden jatkumiseen turvallisesti hedelmöittymisen jälkeen.

Autan sinua hedelmällisyysmatkallasi huomioiden yksilöllisen tilanteesi kattavasti ja kokonaisvaltaisesti.

 

Varaa ilmainen konsultaatio

Voit edetä kanssani kolmella eri tavalla:

 

1. Kattavat hormonitestit

Voit ostaa kauttani kattavan hormonitestin (Dutch-testi tai HuMap-testi), joka näyttää elimistön hormonaalisen tilan erittäin kattavasti ja osoittaa tarkasti nais-, mies- ja stressihormonien epätasapainotilat sekä monia muita tärkeitä tekijöitä hedelmällisyyden kannalta. Kattava hormonitesti on loistava tapa lähteä liikkeelle selvittämään hedelmättömyyden syitä ja maksimoimaan hedelmällisyyttä. 

Testin jälkeen saat kokonaisvaltaiset ohjeet, kuinka tasapainottaa hormoneita ja maksimoida hedelmällisyytesi. Voit myös jatkaa kanssani ryhmä- tai yksilövalmennuksessa (lue alta lisää).

Voit lukea lisää kattavista hormonitesteistä (Dutch-testi ja HuMap-testi) täältä.

 

2. Konsultaatiot ja valmennukset

Voit ostaa yksittäisiä hedelmällisyyskonsultaatioita suoraan ajanvarauksesta tai osallistua pidempään hedelmällisyyden ja hormonitasapainon yksilö- tai ryhmävalmennukseen, jossa voimme vaikuttaa tilanteeseesi syvällisemmin ja pitkäkestoisemmin. Elintapamuutokset onnistuvat yleensä parhaiten, kun niihin on saatavilla tukea. Kysy lisää valmennuksista yhteydenottolomakkeella.

Työskentelemme mm. kattavan terveystietolomakkeen, oirekyselyn, keskusteluiden, elintapojen, ravinnon ja kehollisten harjoitusten avulla. Ryhmävalmennuksessa saat ryhmän tuen, yksilövalmennuksessa täyden huomioni.

 

3. Kiertotietoisuus

Voit osallistua yksilön tai ryhmän kiertotietoisuuskurssille, jossa arvioidaan hedelmällisyyttä ja lisääntymisterveyttä kuukautiskierron tarkan havainnoinnin avulla (kiertotietoisuuteen perustuva symptotermaalinen menetelmä). Tämä menetelmä paitsi näyttää luotettavasti hedelmälliset päivät, antaa myös tietoa kuukautiskierron terveydestä kuten ovulaatiosta ja hormonitasoista, jotka ovat merkityksellisiä raskauden kannalta.

Opit kurssilla työkalun, jonka avulla voit itse seurata ja tulkita kuukautiskiertoasi, hormonitasojasi ja hedelmällisyyttäsi koko loppuelämäsi. Voit lukea lisää kiertotietoisuudesta täältä.

 

Kokonaisvaltaista ja yksilöllistä apua

Suhtaudun hedelmällisyyteen ja sen mahdollisiin ongelmiin kokonaisvaltaisesti ja työskentelen pääsääntöisesti elintapojen, stressin hallinnan ja minimoinnin, palautumisen, ravitsemuksen ja tarvittaessa ravintolisien avulla. Niillä on suunnaton vaikutus hedelmällisyyteen ja hormonitasapainoon! Näillä keinoin päästään myös vaikuttamaan varsinaiseen juurisyyhyn, eikä vain hoitamaan oireita. Olen lisääntymisterveyden ammattilaisen tutkintoni lisäksi myös farmasian tohtori ja voin antaa lääkeinformaatiota, mutta en määrätä lääkkeitä. Tarvittaessa ohjaan lääkärin tai muun ammattilaisen luokse.

Tutustu vaihtoehtoihin tai varaa ilmainen 30 min. konsultaatio, jossa valitaan yhdessä sinulle sopivin tapa edetä.

 

Viitteet:

Naisen lapsettomuus. Lääkärikirja Duodecim 22.9.2022

Lapsettomuus. Lääkärikirja Duodecim 22.9.2022

 

Varaa ilmainen konsultaatio

Yhteydenottolomake

 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voin auttaa sinua. 

Vaihtohetoisesti voit olla yhteydessä sähköpostitse: [email protected]

Voit myös varata suoraan ajan ilmaiseen 30 minuutin konsultaatioon, jossa käydään läpi tilannettasi ja keskustellaan, miten voin parhaiten auttaa sinua.

AJANVARAUS

Lähettämällä vestin hyväksyt Hormonian tietosuojaselosteen.