VARAA AIKA

Luonnollisesti raskaaksi

Hedelmällisyys ei ole irrallinen asia, vaan osa naiskehon terveyttä ja toimintaa.

 

Hedelmällisyyteen on mahdollista vaikuttaa todella paljon aivan luontaisin keinoin kuten elintavoilla ja ravinnolla.

Yleisimmin naiskehon hedelmättömyyden taustalla on hormonaalinen ongelma. Hormonitasapaino vaikuttaa paitsi itse hedelmöittymiseen, myös raskauden jatkumiseen turvallisesti hedelmöittymisen jälkeen.

Autan sinua hedelmällisyysmatkallasi huomioiden yksilöllisen tilanteesi kattavasti ja kokonaisvaltaisesti.

 

Kokonaisvaltaista ja yksilöllistä apua

Suhtaudun hedelmällisyyteen ja sen mahdollisiin ongelmiin kokonaisvaltaisesti ja työskentelen pääsääntöisesti elintapojen, stressin hallinnan ja minimoinnin, palautumisen, kehollisten harjoitusten, ravitsemuksen ja tarvittaessa ravintolisien avulla. Niillä on suunnaton vaikutus hedelmällisyyteen ja hormonitasapainoon! Näillä keinoin päästään myös vaikuttamaan varsinaiseen juurisyyhyn, eikä vain hoitamaan oireita. Nämä luonnolliset hoitokeinot tukevat kehoa erinomaisesti myös hedelmöityshoidoissa.

Työkaluina käytän kattavaa terveyskyselyä, oirekartoitusta, laboratoriokokeita ja kattavia hormonitestejä.

Olen lisääntymisterveyden ammattilaisen tutkintoni lisäksi myös farmasian tohtori ja voin antaa lääkeinformaatiota, mutta en määrätä lääkkeitä. Tarvittaessa ohjaan lääkärin tai muun ammattilaisen luokse.

Tutustu vaihtoehtoihin tai varaa ilmainen 30 min. konsultaatio, jossa valitaan yhdessä sinulle sopivin tapa edetä.

Varaa ilmainen konsultaatio

Johanna

Minulla on PCOS ja olin jo varma, etten voi saada lapsia. Kuitenkin ilokseni raskauduin kiertotietoisuuskurssin aikana. Kurssi auttoi myös ottamaan kiertoterveyteni paljon syvällisemmin haltuun. 

Nainen

Olen raskaana!! <3 Suunnattoman iso kiitos sinulle! Tuntuu edelleen uskomattomalta, miten helpolla päästiin ongelmien todelliseen syyhyn kiinni! Olisipa tiennyt tämän jo aikanaan ennen kaikkia hoitoja... 

Voit edetä kanssani kolmella eri tavalla:

 

1. Kattavat hormonitestit tai geenitesti

Voit ostaa kauttani kattavan hormonitestin (Dutch-testi tai HuMap-testi), joka näyttää elimistön hormonaalisen tilan erittäin kattavasti. Nämä testit mittaavat tarkasti nais-, mies- ja stressihormonien tasoja ja tasapainoa sekä monia muita tärkeitä tekijöitä hedelmällisyyden kannalta. Kattava hormonitesti on loistava tapa lähteä liikkeelle selvittämään hedelmättömyyden syitä ja maksimoimaan hedelmällisyyttä tai varmistamaan turvallista raskautta heti alkuun. 

Testin jälkeen saat kokonaisvaltaiset ohjeet, kuinka tasapainottaa hormoneita ja maksimoida hedelmällisyytesi. Voit myös jatkaa kanssani ryhmä- tai yksilövalmennuksessa (katso kohta Konsultaatiot ja valmennukset).

Voit lukea lisää kattavista hormonitesteistä (Dutch-testi ja HuMap-testi) täältä.

 

 

2. Konsultaatiot ja valmennukset

Voit ostaa yksittäisiä hedelmällisyyskonsultaatioita tai osallistua pidempään hedelmällisyyden ja hormonitasapainon yksilö- tai ryhmävalmennukseen.

Yksittäiset hedelmällisyyskonsultaatiot

Tarjoan yksittäisiä kuukautisterveyden ja/tai hedelmällisyyden konsultaatioita, joihin on mahdollista varata myös jatkoaikoja. Varaa aika suoraan ajanvarauksesta.

Ensimmäinen tapaaminen 90 min. on 160 EUR (online tai lähivastaanotto)

Jatkotapaaminen 45 min. on 90 EUR

Yksilö- ja ryhmävalmennukset

Valmennuksissa voimme vaikuttaa tilanteeseesi syvällisemmin ja pitkäkestoisemmin ja suosittelen valmennusta ensisijaisesti hedelmällisyyshaasteisiin. Myös elintapamuutokset onnistuvat yleensä parhaiten, kun niihin on saatavilla tukea. 

Uusi Hedelmällisyys haltuun -valmennus sisältää kaikki tarvittavat testit sekä henkilökohtaisen valmennuksen (zoom, puhelin tai kasvotusten Helsingissä) ja tuen viestitse. Kysy lisää yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse [email protected] 

 

3. Kiertotietoisuus

Kiertotietoisuuteen perustuvan menetelmän avulla saadaan paljon tietoa mm. kuukautiskierron terveydestä, ovulaatiosta ja hedelmällisistä päivistä. Kiertotietoisuus opettaa kehonlukutaitoa ja usein voimaannuttaa naisia monin tavoin. Se on loistava apu raskauden suunnittelussa!

Voit osallistua yksilön tai ryhmän kiertotietoisuuskurssille, jossa arvioidaan hedelmällisyyttä ja lisääntymisterveyttä kuukautiskierron tarkan havainnoinnin avulla (kiertotietoisuuteen perustuva symptotermaalinen menetelmä). Tämä menetelmä paitsi näyttää luotettavasti hedelmälliset päivät, antaa myös tietoa kuukautiskierron terveydestä kuten ovulaatiosta ja hormonitasoista, jotka ovat merkityksellisiä raskauden kannalta.

Opit kurssilla työkalun, jonka avulla voit itse seurata ja tulkita kuukautiskiertoasi, hormonitasojasi ja hedelmällisyyttäsi koko loppuelämäsi. Voit lukea lisää kiertotietoisuudesta täältä.

  

Viitteet:

Naisen lapsettomuus. Lääkärikirja Duodecim 22.9.2022

Lapsettomuus. Lääkärikirja Duodecim 22.9.2022

 

VARAA ILMAINEN KONSULTAATIO