VARAA AIKA

Yksilökurssi: kiertotietoisuus haltuun

Yksilökurssi: Kiertotietoisuus haltuun!

 

Tiesitkö, että on olemassa luonnollisen ehkäisyn menetelmä, joka voi oikein käytettynä olla yhtä luotettava kuin hormonaalinen ehkäisy? Haluaisitko oppia sen varmasti ja tehokkaasti, mutta lempeällä asenteella?

Vai tulla raskaaksi kehoasi ymmärtäen ja tarvittaessa sitä tukien?

Tai saada tietoa hedelmällisyydestäsi ja kuukautiskiertosi terveydestä ja samalla koko kehosi terveydentilasta? Oppia kehonlukutaitoa ja lähentyä oman kehosi kanssa?

Tai kenties saada kokonaisvaltaista apua kuukautiskierron ongelmiin (kuten kuukautiskivut, runsas vuoto, PMS-oireet, hormonaalinen päänsärky, esivaihdevuosioireet, epätyypillinen vuoto, hedelmättömyys, hormoniepätasapaino jne.) kokonaisvaltaisella lähestymistavalla?

Monet naiset kokevat voimaantumisen tunteen ymmärtäessään ja sitä kautta arvostaessaan entistä paremmin kiertoaan ja itseään. ❤️

Jos jokin näistä kiinnostaa, tule oppimaan kiertotietoisuutta ja samalla paljon itsestäsi!

Video Poster Image

Kurssin sisältö ja hinta

 

Tällä kurssilla opit varmasti ja tehokkaasti kiertotietoisuuteen perustuvan, kehon merkkejä ja lämpötilaa tarkkailevan (eli ns. symptotermaalisen) Justisse-menetelmän. Lue lisää menetelmästä alta kohdasta Justisse-menetelmä.

Mitä kaikkea saat kurssilta:

 • Opit varmasti ja luotettavasti kiertotietoisuuteen perustuvan (symptotermaalisen) menetelmän, joka sopeutetaan juuri sinun tilanteeseesi sopivaksi
 • Loppuelämäksesi täysin luonnollisen menetelmän, jota voit käyttää raskauden ehkäisyyn, raskautumiseen ja/tai kuukautisterveyden ja koko kehon terveydentilan seurantaan
 • Terveydenhuollon ammattilaisen sekä sertifioidun kiertotietoisuuskouluttajan ja kokonaisvaltaisen lisääntymisterveyden ammattilaisen tuen niin menetelmän oppimisessa kuin kuukautisterveyden arvioinnissa koko kurssin ajan
 • Tietoa kuukautisterveydestäsi
 • Sinulle sopivaan aikaan katsottavia videoita
 • Kuusi online- tai lähitapaamista kouluttajan kanssa
 • Kouluttajan tuki viestitse kurssin ajan
 • Pysyvä jäsenyys Hormonian suljettussa Facebook-yhteisössä, jossa voit kysyä, keskustella ja oppia lisää samanhenkisten ihmisten kanssa
 • Justisse-menetelmän opaskirja (englanniksi), materiaalit kierron kartoittamista varten (paperiset kuukautiskarttapohjat tarroineen tai 3 kk ilmainen puhelinapplikaatio) sekä 2 desimaalin digitaalinen lämpömittari
 • Oppimisen tukimateriaalit ja ohjeet paperilla ja PDF-tiedostoina (suomeksi)
 • Halutessasi oppimista tukevia tehtäviä (valinnaisia)
 • Halutessasi laaja terveystietojen kartoitus ja arvio niiden vaikutuksesta kuukautiskiertoon
 • Arvio kuukautisterveydestäsi kuukautiskarttojen ja mahdollisten oireiden perusteella (tehdään yksilötapaamisissa)
 • Videomateriaalit 6 kk:n ajan
 • Lisäksi saat valinnaisia videoita mm. terveen kuukautiskierron parametreistä, kuukautiskierron ja hedelmällisyyden tukemisesta ja kuukautiskierron supervoimista ja niiden hyödyntämisestä!

Kurssin hinta on 675 EUR ja sen voi maksaa osissa.

Ilmoittaudu kurssille

 

Ilmoittaudu kurssille Yhteydenottolomakkeella ja kerro, milloin haluaisit aloittaa kurssin!

 

Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä sähköpostitse: [email protected]

Voit myös varata suoraan ajan ilmaiseen 30 minuutin konsultaatioon, jossa käydään vielä läpi kiertotietoisuuden soveltuvuutta sinulle.

AJANVARAUS

Lähettämällä viestin hyväksyt Hormonian tietosuojaselosteen.

 

Kurssin rakenne

 

Kurssi kestää kokonaisuudessaan n. 5 kk, jotta opit varmasti, ja jotta ehdimme käydä läpi useamman kiertosi ja saada käsityksen kuukautisterveydestäsi ja tarvittaessa vaikuttaa mahdollisiin ongelmiin. Jos haluat, voit käydä kurssin nopeammin tai hitaammin.

Kurssi sisältää itsenäisesti juuri sinulle sopivaan aikaan katsottavia videoita sekä yksilötapaamisia 6 kpl (online tai lähitapaamisina Helsingissä). Videoita ja tapaamisia on eniten kurssin alussa ja ne harvenevat kurssin loppua kohti.

Yksilötapaamisissa käydään läpi menetelmän oikeaa käyttöä ja kuukautiskarttojasi. Syvennymme yksilöllisesti sinun kiertoosi ja tarpeisiisi menetelmän suhteen ja niin halutessasi tarkastellaan kuukautisterveyttäsi kokonaisvaltaisesti. Tapaamisissa voidaan myös keskustella haluamistasi kuukautiskiertoon liittyvistä asioista yksityiskohtaisemmin (esim. PMS, esi/vaihdevuosioireet, kuukautiskierto ja ravinto, kuukautiskierto ja urheilu jne.).

Jos haluat mukaan pienryhmäkurssille (jolloin hinta tulee edullisemmaksi), katso sivu pienryhmäkursseista.

Justisse-menetelmä

 

Justisse-menetelmää voi käyttää luotettavana luonnollisena ehkäisymenetelmänä tai raskauden saavuttamisessa. Se perustuu hedelmällisten ja ei-hedelmällisten päivien tunnistamiseen kuukautiskierrosta päivittäisten, tieteellisesti osoitettuihin biomarkkereihin perustuvien havaintojen perusteella.

Ei haittaa, jos kierto on epäsäännöllinen tai vasta palautumassa esim. synnytyksen tai hormonaalisen ehkäisyn lopettamisen jälkeen, tai jos imetät. Näissä tapauksissa menetelmä antaa arvokasta tietoa naishormoniesi tilanteesta.

Raskauden suunnittelussa menetelmä antaa tietoa paitsi hedelmällisistä päivistä ja ovulaation ajankohdasta, myös lisääntymisterveydestä, mikä on tärkeää raskauden kannalta. Raskauden ehkäisyssä suojaamatonta yhdyntää vältetään hedelmällisinä päivinä.

Kuukautiskierron tarkka kartoitus Justisse-menetelmällä antaa myös tietoa kuukautisterveydestäsi ja koko kehon terveydentilasta. Voit siis käyttää menetelmää myös vain terveyden seurantaan.

Menetelmä on täysin luonnollinen, eikä sisällä mitään kemikaaleja tai asennettavia laitteita, ainoastaan lämpömittarin.

Kurssin aikataulu

Aloitan yksilökursseja joustavasti, joten ilmoittaudu alta ja otan sen jälkeen yhteyttä, niin sovitaan ensimmäinen tapaaminen ja saat kurssin materiaalit käyttöösi. Kurssin alettua pääset katsomaan materiaaleja omassa tahdissasi ja saat uusia materiaaleja kurssin aikataulun mukaisesti. Materiaalien ja tapaamisten määrä harvenee kurssin edetessä.

Tapaamisten aikataulu on suurinpiirtein 2 vkon, 4 vkon, 2 kk:n, 4 kk:n, 5 kk:n ja 6 kk:n kuluttua aloituksesta, mutta sovittavissa yksilöllisesti tilanteesi mukaan.

 

Kurssi sopii sinulle, jos

 • Haluat oppia luotettavan luonnollisen ehkäisyn menetelmän
 • Tulla raskaaksi kehoasi kuunnellen ja kunnioittaen ja tarvittaessa luonnollisesti tukien
 • Haluat seurata kuukautis- ja lisääntymisterveyttäsi ja saada tietoa koko kehosi terveydentilasta
 • Haluat oppia kehonlukutaitoa
 • Haluat oppia tuntemaan kiertosi eri vaiheet ja tunnistat ovulaation
 • Haluat optimoida kuukautiskiertosi tai parantaa häiritseviä oireita kuten kuukautiskivut, runsaat vuodot, PMS- tai PMDD-oireet, esivaihdevuosioireet tai vaihdevuosioireet
 • Haluat päästä hedelmällisyysongelmien jäljille ja vaikuttaa niihin
 • Olet valmis tekemään havaintoja kehostasi päivittäin

Ilmoittaudu kurssille

 

Ilmoittaudu kurssille Yhteydenottolomakkeella ja kerro, milloin haluaisit aloittaa kurssin!

 

Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä sähköpostitse: [email protected]

Voit myös varata suoraan ajan ilmaiseen 30 minuutin konsultaatioon, jossa käydään vielä läpi kiertotietoisuuden soveltuvuutta sinulle.

AJANVARAUS

Lähettämällä viestin hyväksyt Hormonian tietosuojaselosteen.