VARAA AIKA

Alan ammattilaisille

 

KOULUTUSSARJA AMMATTILAISILLE

LUE LISÄÄ

Hormonia tarjoaa luentoja, kursseja, koulutusta ja mentorointia naisten terveydestä myös terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisille. 

 

Kaipaisitko apua hormonitestin tai muiden laboratoriotulosten tulkinnan kanssa? Tai tukea kokonaisvaltaisen hoitosuunnitelman laatimiseen?

Tai syventymistä kuukautiskiertoon, hedelmällisyyteen tai naishormoneiden vaikutuksiin terveyteen ja hyvinvointiin mentoroinnin tai koulutusten muodossa?

Ota yhteyttä ja kerro, millaista palvelua kaipaisit, niin katsotaan sinulle sopiva paketti!

   Koulutussarja ammattilaisille

 

Kolmeosainen koulutussarja on suunattu naisten terveyden ja hyvinvoinnin parissa työskenteleville ammattilaisille, mutta kaikki aiheesta syvällisemmin kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Koulutuksen tallenteet on edelleen saatavilla.

Ensimmäisessä osassa Kuukautiskierto ja terveys käytiin läpi mm.:

  • miten kuukautiskierto vaikuttaa terveyteen
  • miten terveys vaikuttaa kiertoon ja naishormoneihin
  • mitä ja miten kierto voi kertoa paitsi lisääntymisterveydestä, koko kehon terveydentilasta
  • naishormonien tärkeitä vaikutuksia ympäri kehoa
  • miten voit tunnistaa ja auttaa asiakkaita (tai itseäsi:) yleisimpien kierron ongelmien kanssa kuten PMS, PMDD, kuukautiskivut
  • kilpirauhasen vajaatoimintaa ja kiertoa
  • lisämunuaisten "uupumusta" ja kiertoa

Osa 2 käsittelee vaihdevuosisiirtymää, sen erityispiirteitä ja kokonaisvaltaista hoitoa. Aina ei ole kyse matalasta estrogeenistä! Vastataan myös kysymykseen, miten pärjäämme matalilla naishormonitasoilla, jos ne kerta ovat niin tärkeitä terveydelle ja hyvinvoinnille!

Osa kolme käsittelee hedelmällisyyttä, ovulaatiohäiriöitä, PCOS:ää ja endometrioosia: kyseisten tilojen taustatekijöitä, hormoniprofiilia, kokonaisvaltaista hoitoa sekä tietenkin, miten ne näkyvät kuukautiskierrossa, ja miten kiertoa seuraamalla voi monitoroida näitä tiloja ja optimoida hoitoa. 

Hinta 85 eur tai kaikki kolme osiota yht. 247 eur.

Tilaa tallenteet: [email protected] 

 

Dutch-hormonitestikoulutusta

Yhteistyössä Nordic laboratoriesin kanssa yhteistyössä toteutetun, ammattilaisille suunnatun kaksiosaisen Dutch-hormonitestikoulutuksen tallenteet ovat edelleen ostettavissa täältä

Aiheet ovat hedelmällisyys ja vaihdevuosisiirtymä.

Koulutus sopii uusille ja vanhoille Dutch-testin käyttäjille.

Olen Niina Suni, terveydenhuollon ammattilainen, laillistettu proviisori ja farmasian tohtori, yli 20 vuoden kokemuksella terveyden ja hyvinvoinnin alalta. Olen lisäksi opiskellut 2 vuoden koulutuksen kokonaisvaltaisen lisääntymisterveyden ammattilaiseksi ja sertifioiduksi kiertotietoisuuskouluttajaksi. Olen myös Integrative Nutrition Health Coach, opiskellut paljon ravitsemustiedettä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä syvällisesti kouluttautunut kattavien hormonitestien ja muiden funktionaalisen lääketieteen testien tulkintaan. Voin antaa lääkeinformaatiota ja terveysneuvontaa, mutta en määrää lääkkeitä tai tee diagnooseja.  

OTA YHTEYTTÄ

 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voin auttaa sinua. 

Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä sähköpostitse: [email protected] 

Puh: +358 407480198
Y-tunnus: 3256675-4

 

Lähettämällä viestin hyväksyt Hormonian tietosuojaselosteen.