VARAA AIKA

Alan ammattilaisille

 

KOULUTUSSARJA AMMATTILAISILLE ALKAA 29.2.

LUE LISÄÄ

Hormonia tarjoaa luentoja, kursseja, koulutusta ja mentorointia naisten terveydestä myös terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisille. 

 

Kaipaisitko apua hormonitestin tai muiden laboratoriotulosten tulkinnan kanssa? Tai tukea kokonaisvaltaisen hoitosuunnitelman laatimiseen?

Tai syventymistä kuukautiskiertoon, hedelmällisyyteen tai naishormoneiden vaikutuksiin terveyteen ja hyvinvointiin mentoroinnin tai koulutusten muodossa?

Ota yhteyttä ja kerro, millaista palvelua kaipaisit, niin katsotaan sinulle sopiva paketti!

   Koulutussarja ammattilaisille alkuvuonna 2024

 

Dutch-hormonitestikoulutusta

Ammattilaisille suunnattu Dutch-hormonitestikoulutus järjestetään ti 16.4. klo 18-19.30 zoomissa (hedelmällisyys ja lapsettomuus) ja 23.4. (vaihdevuosisiirtymä) klo 18-19.30 zoomissa yhteistyössä Nordic laboratoriesin kanssa. Tallenne on saatavilla molemmista kerroista. Koulutus sopii uusille ja vanhoille Dutch-testin käyttäjille.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: http://lifestylebysusa.weebly.com/ 

Ilmoittaudu: [email protected]

 

Osa 3. Ovulaatiohäiriöt, hedelmällisyys, PCOS, endometrioosi.
Zoom-koulutus to 25.4. klo 10-12 + tallenne. 

Käydään läpi kyseisten tilojen taustatekijöitä, hormoniprofiilia, kokonaisvaltaista hoitoa sekä tietenkin, miten ne näkyvät kuukautiskierrossa. Miten kiertoa seuraamalla voi monitoroida näitä tiloja ja optimoida hoitoa. 

Hinta 85 eur tai kaikki kolme osiota yht. 247 eur.

Ilmoittaudu: [email protected] 

Olen Niina Suni, terveydenhuollon ammattilainen, laillistettu proviisori ja farmasian tohtori, yli 20 vuoden kokemuksella terveyden ja hyvinvoinnin alalta. Olen lisäksi opiskellut 2 vuoden koulutuksen kokonaisvaltaisen lisääntymisterveyden ammattilaiseksi ja sertifioiduksi kiertotietoisuuskouluttajaksi. Olen myös Integrative Nutrition Health Coach, opiskellut paljon ravitsemustiedettä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä syvällisesti kouluttautunut kattavien hormonitestien ja muiden funktionaalisen lääketieteen testien tulkintaan. Voin antaa lääkeinformaatiota ja terveysneuvontaa, mutta en määrää lääkkeitä tai tee diagnooseja.  

OTA YHTEYTTÄ

 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voin auttaa sinua. 

Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä sähköpostitse: [email protected] 

Puh: +358 407480198
Y-tunnus: 3256675-4

 

Lähettämällä viestin hyväksyt Hormonian tietosuojaselosteen.