VARAA AIKA

Alan ammattilaisille

 

Hormonia tarjoaa luentoja, kursseja, koulutusta ja mentorointia naisten terveydestä myös terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisille. 

 

Kaipaisitko syventymistä kuukautiskiertoon, hedelmällisyyteen tai naishormoneiden vaikutuksiin ympäri kehoa? Apua hormonitestin tai muiden laboratoriotulosten tulkinnan tai hoitosuunnitelman kanssa? Varmuutta yrttien ja lääkeaineiden yhteisvaikutusten huomioimiseen? 

Ota yhteyttä ja kerro, millaista palvelua kaipaisit, niin katsotaan sinulle sopiva paketti!

 

Yksittäisten konsultaatioiden hinnat 

95 eur + alv 60 min. 

57 eur + alv 30 min.

 

Syksyllä 2023 koulutussarja ammattilaisille

Syksyllä 2023 alkaa ammattilaisille suunnattu koulutussarja kuukautiskierrosta ja sen tarjoaman informaation hyödyntämisestä terveydenhuollon tai hyvinvoinnin ammattilaisen työssä.

Koulutuksessa käydään läpi, mitä tietoa kuukautiskierto antaa terveydestä ja miten, sekä naishormonien vaikutuksia ympäri kehoa sekä niiden yhteisvaikutuksia muiden hormonien kanssa.

Lisätietoa tulee lähempänä koulutusta. Voit ilmoittautua jonotuslistalle, niin kuulet ensimmäisenä koulutuksen sisällöstä ja aikataulusta. Jonotuslistalle liittyminen ei sido osallistumaan koulutukseen. 

Ilmoittaudu jonotuslistalle alla olevalla yhteydenottolomakkeella kirjoittamalla viestikohtaan "Koulutus ammattilaisille".

Jonotuslistalle

Olen Niina Suni, terveydenhuollon ammattilainen, laillistettu proviisori ja farmasian tohtori, yli 20 vuoden kokemuksella terveyden ja hyvinvoinnin alalta. Olen lisäksi opiskellut 2 vuoden koulutuksen kokonaisvaltaisen lisääntymisterveyden ammattilaiseksi ja sertifioiduksi kiertotietoisuuskouluttajaksi. Olen myös Integrative Nutrition Health Coach, opiskellut paljon ravitsemustiedettä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä syvällisesti kouluttautunut kattavien hormonitestien ja muiden funktionaalisen lääketieteen testien tulkintaan. Voin antaa lääkeinformaatiota ja terveysneuvontaa, mutta en määrää lääkkeitä tai tee diagnooseja.  

OTA YHTEYTTÄ

 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voin auttaa sinua. 

Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä sähköpostitse: [email protected] 

Puh: +358 407480198
Y-tunnus: 3256675-4

 

Lähettämällä viestin hyväksyt Hormonian tietosuojaselosteen.