VARAA AIKA

Testit

  Hormonitestit Dutch ja HuMap 

Kattavat kotona tehtävät hormonitestit antavat todella paljon tietoa elimistösi tilasta ja johdattavat häiritsevien kuukautiskierron oireiden, hormoniepätasapainon tai hedelmättömyyden juurisyille. 

Saat kauttani paitsi testin kotiisi, myös ammattitaitoiden tulosten tulkinnan ja kokonaisvaltaiset jatko-ohjeet tilanteesi tasapainottamiseksi.

 

LUE LIS√Ą√Ą

Suolistotestit

 

Suolisto on erittäin tärkeässä roolissa paitsi hormonitasapainon, kaiken terveyden kannalta.

 Suolistotestin voi tehdä hormonitestin yhteydessä tai erikseen. Saat kauttani erittäin kattavia suolistotestejä sekä ammattitaitoisen tulosten tulkinnan ja kokonaisvaltaiset hoito-ohjeet.

 

LUE LIS√Ą√Ą

  Geenitestit 

 

Saat kauttani myös laadukkaita DNA Lifen geenitestejä, kuten yleisestä terveydestä kertovan DNA Health -geenitestin, raskautta suunnitteleville ja raskaana oleville suunnatun kattavan geenitestin GrowBaby-geenitestin tai estrogeenin poistumisesta (vaikuttaen hormoniterveyden riskeihin) DNA oestrogen -geenitestin.

Saat kauttani paitsi geenitestin kotiisi, kattavan tulosten tulkinnan, joka on yksilöllistetty kattavan esitietolomakkeen kanssa, kuten kaikkien muidenkin testien tulosten tulkinta.

Kysy lisää eri geenitesteistä info@hormonia tai klikkaa alta lukeaksesi lisää raskauden optimointiin suunnatusta GrowBaby-geenitestistä.

Kysy lisää:
[email protected]¬†

 

GROWBABY-GEENITESTI