VARAA AIKA

Kuka olen?

Olen Niina Suni,

kokonaisvaltaisen terveyden intoilija ja sanansaattaja. Olen koulutukseltani lääkealan terveydenhuollon ammattilainen (laillistettu proviisori ja farmasian tohtori, Helsingin yliopisto) ja kokonaisvaltaisen lisääntymisterveyden ammattilainen sekä AFAP:n (Association of Fertility Awareness Professionals) sertifioima kiertotietoisuuskouluttaja (Justisse College International). 

Olen ollut terveyden ja hyvinvoinnin alalla yli 20 vuotta ja vuosien saatossa syventynyt lääkehoidon sijaan kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin. Olen opiskellut ravitsemustiedettä, funktionaalista lääketiedettä ja kouluttaunut myös Integrative Nutrition Health Coachiksi (Institute for Integrative Nutrition), mikä on entisestään lisännyt valmennusteni kokonaisvaltaista näkökulmaa ja kykyä auttaa asiakkaitani pysyvään muutokseen.

Olen myös kouluttautunut syvällisesti hormonitestien tulkintaan ja hormonien tasapainottamiseen. Tarjoankin myös kattavia hormonitestejä ja muita ns. funktionaalisen lääketieteen testejä kuten suolistotestejä sekä laadukkaita ravintolisiä.

Nautin opettamisesta ja ongelmien ratkomisesta, joten kouluttaminen, kiertotietoisuuden opettaminen ja hormonitasapainon kanssa työskentely on todella unelmatyötäni!

Pohjaan työni tieteeseen ja entisenä tutkijana osaan arvioida lähdetiedot kriittisesti. Ymmärrän myös tieteellisen tutkimuksen rajoitteet, yksilöllisyyden tärkeyden ja kehon ja mielen yhteyden. Kehomme on ihmeellinen, upea ja monimutkainen kokonaisuus. ❤️

Opettamisen lisäksi nautin myös itse oppimisesta, ja pidän jatkuvasti yllä ammattitaitoani koulutuksissa ja itseopiskelun myötä.

Olen myös esivaihdevuosi-ikäinen, kahden lapsen äiti. Innostun helposti erilaisista projekteista ja aiheista, välillä liikaakin, ja saan muistuttaa itseäni jatkuvasti ottamaan riittävän rauhallisesti. Asun Helsingissä, mutta haaveilen maaseudusta. Rakkain paikkani on kesäpaikkamme Lemillä järven rannalla. Olen kokenut kaksi voimaannuttavaa synnytystä ja yhden pysäyttävän keskenmenon. Olen myös kokenut valtavan voimaantumisen tunteen ja aivan uudenlaisen kehoyhteyden kiertotietoisuuden avulla. Haluan auttaa myös muita naisia voimaantumaan omasta kuukautiskierrostaan ja naiseudestaan sekä voimaan paremmin.

Kuukautiskierrosta ei kuulu kärsiä - missään vaiheessa kiertoa tai elämää. ❤️

 

Yhteydenottolomake

 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voin auttaa sinua. 

Vaihtohetoisesti voit olla yhteydessä sähköpostitse: [email protected]

Voit myös varata suoraan ajan ilmaiseen 30 minuutin konsultaatioon, jossa käydään läpi tilannettasi ja keskustellaan, miten voin parhaiten auttaa sinua.

AJANVARAUS

Lähettämällä viestin hyväksyt Hormonian tietosuojaselosteen.