VARAA AIKA

Kuka olen?

Moi!

Olen
NIINA SUNI, 

terveydenhuollon ammattilainen (laillistettu proviisori ja farmasian tohtori, Helsingin yliopisto) ja kokonaisvaltaisen lisääntymisterveyden ammattilainen sekä AFAP:n (Association of Fertility Awareness Professionals) sertifioima 
kiertotietoisuuskouluttaja (Justisse College International).

Vuosien saatossa olen lääkehoidon sijaan syventynyt kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin. Olen opiskellut ravitsemustiedettä ja perehtynyt henkisen hyvinvoinnin merkitykseen terveydelle ja hyvinvoinnille.

Olen myös kouluttautunut syvällisesti hormonitestien tulkintaan ja hormonien tasapainottamiseen. Kauttani saa kattavien hormonitestien lisäksi muita Nordic Laboratories:n toiminnallisia (funktionaalisen lääketieteen) testejä kuten suoliston, aineenvaihdunnan ja ravitsemustilan testit ja laadukkaita ravintolisiä. 

Opiskelen parhaillaan Integrative Nutrition Health Coachiksi (Institute for Integrative Nutrition), mikä on lisännyt valmennusteni laatua, kokonaisvaltaista näkökulmaa ja kykyä auttaa asiakkaitani pysyvään muutokseen entisestään.

Nautin opettamisesta ja ongelmien ratkomisesta, joten kiertotietoisuuden opettaminen ja hormonitasapainon kanssa työskentely on todella unelmatyötäni! Jokainen asiakkaani on minulle tärkeä ja teen kaikkeni, jotta saavutamme halutun tavoitteen. 

Pohjaan työni tieteeseen ja entisenä tutkijana osaan arvioida lähdetiedot kriittisesti. Ymmärrän myös tieteellisen tutkimuksen rajoitteet ja yksilöllisyyden tärkeyden. Kehomme on ihmeellinen, upea ja monimutkainen kokonaisuus. ❤️ 

Opettamisen lisäksi nautin myös itse oppimisesta, ja pidän jatkuvasti yllä ammattitaitoani koulutuksissa ja itseopiskelun myötä.

Missioni on auttaa naisia voimaan paremmin, levittää tietoa kiertotietoisuudesta ja korjata siihen liittyviä väärinkäsityksiä, lisätä naisten ymmärrystä ja tuntemusta omasta kehostaan sekä tarjota vaihtoehtoja raskauden ehkäisyyn tai auttaa raskaustoiveen toteutumisessa.

 

Yhteydenottolomake

 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voin auttaa sinua. 

Vaihtohetoisesti voit olla yhteydessä sähköpostitse: [email protected]

Voit myös varata suoraan ajan ilmaiseen 30 minuutin konsultaatioon, jossa käydään läpi tilannettasi ja keskustellaan, miten voin parhaiten auttaa sinua.

AJANVARAUS

Lähettämällä viestin hyväksyt Hormonian tietosuojaselosteen.