VARAA AIKA

Rauhaa ruuhkavuosiin -työpaja

KUINKA VALJASTAA HORMONITOIMINTA TUKEMAAN ARJESSA JAKSAMISTA JA HYVINVOINTIA?

 

SU 23.4. KLO 13-16 Mommy & Me, Kulosaari, Helsinki

 

Tuntuuko arki turhan kuormittavalta tai jatkuvalta selviytymiseltä? Kärsitkö PMS-tai PMDD-oireista, väsymyksestä, uniongelmista, uupumuksesta, ärtyneisyydestä tai mielialan vaihtelusta? Tai onko sinun vaikea pysähtyä, tai mieli kireänä?

Hormonit, mm. nais-, mies-, stressi-, kilpirauhas- ja verensokeriin vaikuttavat hormonit, ovat isossa roolissa hyvinvoinnin, jaksamisen ja mielialan takana. Tässä työpajassa lähdetään kohti hyvinvointia tiedon ja ymmärryksen, parhaiden vinkkien sekä ohjatun liikkeen avulla. Ohjaajina toimivat koulutetut ammattilaiset Hormonian Niina Suni ja VauMii:n Miia Vauhkonen. 

Rentouttavan kolmetuntisen aikana saat tietoa hormonitaspainosta, parhaat vinkit sen saavuttamiseen sekä ihanan, hellivän ohjauksen hermoston rauhoittamiseen ja hormonien tasapainottamiseen.Tutustut myös muihin samassa tilanteessa oleviin, ja kysymyksille ja keskustelulle on varattu reilusti aikaa. 

Työpaja on tarkoitettu etenkin ruuhkavuosissa sinnitteleville naiskehoille, mutta sopii myös muissa elämäntilanteissa oleville, kuormittuneille kehoille ja mielille. :)

Paikkana toimii kaunis ja harmoninen hyvinvointikeskus Mommy & Me Helsingin Kulosaaressa (Kulosaaren puistotie 42). Metrolla pääsee aivan viereen ja pihassa on tilaa autoille. 

EARLY BIRD -HINTA 65 EUR ON VOIMASSA 6.4.2023 ASTI. SEN JÄLKEEN HINTA ON 85 EUR.

Ilmoittautuminen on sitova. 

 

Ilmoittautumalla hyväksyt Hormonian tietosuojaselosteen.

Niina Suni, Hormonia

Kokonaisvaltaisen lisääntymisterveyden ammattilainen

Sertifioitu kiertotietoisuuskouluttaja

Proviisori

Farmasian tohtori

Integrative Nutrition Health Coach -opiskelija

Miia Vauhkonen, VauMii

HCA Master Coach

Mindfullness-ohjaaja CMIF

Pilates Health -ohjaaja

Äitiysliinkuntavalmentaja

Positive Psychology Practitioner

LCF Life Coach